WEB TRAGET - Tragete Shqiperi

Lajmet e fundit nga TragetWeb
- Pjesa publike mbi veprimet e kompanise.


FILLIMI I TRAGETWEB

 Me 11.Gusht.2016 filloj me pune Kompania TRAGET WEB me sistemi online i TragetWeb.com me bashkpunim me kompanin Italiane GNV Grandi Navi Veloci
Cdo Agjensi ne Shqiperi , Kosove, e Maqedoni ka te drejte te jete pjese e Traget Web mjafton te regjistrohen ne sistemin e TragetWeb.
Si dhe me Listen e Partnereve tane te Autorizuar per shitje ne Shqiperi Kosove dhe Maqedoni.


SHTESA NE TRAGETWEB

 Me 5.Maj.2022 TragetWeb integron edhe AdriaFerry ne sistemin TragetWeb ku mund te behen biletat per BARI , ANCONA , TRIESTE ku cdo Agjensi Shqiptare duhet te paiset autorizim per hyrje ne sistem per prenotim te biletave.