WEB TRAGET - Tragete Shqiperi

Kompania TRAGETWEB Sistem Menaxhimi Nr.1 ne Shqiperi per Tragete
Jane integruar GVN dhe AdriaFerry dy kompani te bashkuar ne nje vend ku mund te biletoni online si agjent


TragetWeb eshte kompani ndermjetesuese per sherbimet me tragetet ne Shqiperi Itali.
Ne ofrojme sherbimet e te gjithave trageteve ne Shqiperi, ne sistemin Traget Web ofrohet shitje per bileta trageti nga Durresi per ne Bari dhe Anasjelltas.

TragetWeb ofron faqen e internetit per gjitha agjensite shqiptare per blerje te biletave tragetit duke perdore nje userperdorues dhe fjalekalim.
Cdo bilete qe blihet ne sistem cdo agjensi ngarkohet ne kompani Tragetweb kurse udhetimi behet me GNV kompani Italiane per traget si dhe Afria Ferry per Destinacionet Bari Ancona Trieste.

Tragetweb posedon nje rregullore rreth punes e cila eshte publike per gjithe agjentet tane.