WEB TRAGET - Tragete Shqiperi

Lajmet e fundit nga TragetWeb
- Pjesa publike mbi veprimet e kompanise.


FILLIMI I TRAGETWEB me ADRIA FERRY

 Me 21.Prill.2022 filloj me pune me sistemi online i TragetWeb me bashkpunim me kompanin ADRIA FERRY
Cdo Agjensi ne Shqiperi , Kosove, e Maqedoni ka te drejte te jete pjese e Traget Web mjafton te regjistrohen ne sistemin e TragetWeb.
Si dhe me Listen e Partnereve tane te Autorizuar per shitje ne Shqiperi Kosove dhe Maqedoni. - Mundesuar nga www.albasp.com