WEB TRAGET - Tragete Shqiperi

Kompania TRAGET WEB


TragetWeb eshte kompani ndermjetesuese per sherbimet me tragetet ne Shqiperi Itali.
Ne ofrojme sherbimet e te gjithave trageteve ne Shqiperi, ne sistemin Traget Web ofrohet shitje per bileta trageti nga Durresi per ne Bari dhe Anasjelltas.

TragetWeb ofron faqen e internetit per gjitha agjensite shqiptare per blerje te biletave tragetit duke perdore nje userperdorues dhe fjalekalim.
Cdo bilete qe blihet ne sistem cdo agjensi ngarkohet ne kompani Tragetweb kurse udhetimi behet me GNV kompani Italiane per traget.

Tragetweb posedon nje rregullore rreth punes e cila eshte publike per gjithe agjentet tane.